Acest site este cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial "Creşterea Competitivităţii Economice" - Investiţii pentru viitorul dumneavoastră.

Prezentare

 

Comuna Măstăcani este situată în partea de est a judeţului Galaţi având o suprafaţă de 6.504 ha şi o populaţie de 4.606 de locuitori.

Satele care intră în componenţa comunei Măstăcani sunt: Măstăcani – reşedinţa comunei şi Chiraftei.

Comuna Măstăcani este strabatută prin partea vestică, de la sud spre nord, de drumul judeţean DJ255 pe o distanţă de 3 km iar prin partea estică de drumul naţional DN26 pe o distanţă de 2,5 km. Legatura între aceste drumuri este realizată de drumul judeţean DJ242 pe distanţă de 6 km şi de 42 km drumuri comunale. Transportul feroviar se realizează pe calea ferată Galaţi - Bârlad care traversează comuna în paralel cu drumul judeţean DJ255.

Comuna Măstăcani face parte din rândul comunelor cu activităţi preponderent agricole, principalele activități ale zonei sunt legate de agricultură şi creşterea animalelor. Potenţialul turistic al comunei poate fi valorificat prin intermediul lacului Vlăşcuţa (41,8 ha), declarat arie naturală protejată, fiind parte integrantă a Parcului Natural Lunca Joasă a Prutului.

 

Datele de contact ale Primăriei comunei Măstăcani:

Judeţul Galaţi, comuna Măstăcani, cod poştal 807190

Telefon: 0040 236 346 503 / 346 576

Fax: 0040 236 346 980 / 346 576

e-mail: mastacaniprimarie@yahoo.com

web: www.comunamastacani.ro

 

Evenimente

Titlu eveniment

Lorem Ipsum has been the industry's standa

Titlu eveniment

Lorem Ipsum has been the industry's standa

Titlu eveniment

Lorem Ipsum has been the industry's standa

Titlu eveniment

Lorem Ipsum has been the industry's standa
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.