Acest site este cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial "Creşterea Competitivităţii Economice" - Investiţii pentru viitorul dumneavoastră.

Prezentare

 

Comuna Costache Negri este situată în centrul judeţului Galaţi având o suprafaţă de 2.764 ha şi o populaţie de 2.287 de locuitori.

Comuna  este  formată  dintr-un  singur  sat,  cu acelaşi nume – Costache Negri, traversat de drumul judeţean DJ251, pe ruta Galați - Tecuci. Localitatea a primit indicatorul de sat european pentru dezvoltarea infrastructurii: alimentarea cu apă a comunei, servicii sociale, înființarea unui dispensar uman, dar şi dezvoltarea culturală a comunei (sala de informatică şi biblioteca publică).

Comuna este înfrăţită de 15 ani cu localitatea franceză La Roche Sur Yon. Anual, în data de 21 mai, de ziua comunei au loc "Intâlnirile de la Mânjina" unde participă oficialităţi, dar şi fii ai satului, reuniunile organizându-se la Casa memorială „Costache Negri”, secţie a Muzeului de Istorie „Paul Păltănea” din Galaţi.

Comuna Costache Negri face parte din rândul comunelor cu activităţi preponderent agricole, principalele activități ale zonei sunt legate de agricultură şi creşterea animalelor.

 

Datele de contact ale Primăriei comunei Costache Negri:

Judeţul Galaţi, comuna Costache Negri, cod poştal 807095

Telefon: 0040 236 825 810 / 825 886

Fax: 0040 236 825 886

web: www.primariacostachenegri.ro

Evenimente

Titlu eveniment

Lorem Ipsum has been the industry's standa

Titlu eveniment

Lorem Ipsum has been the industry's standa

Titlu eveniment

Lorem Ipsum has been the industry's standa

Titlu eveniment

Lorem Ipsum has been the industry's standa
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.